Ohjeartikkeleissa kerrotaan Whooshing Deadlinesin toimintaperiaatteesta, toiminnoista ja asetusten tekemisestä sekä annetaan käyttövinkkejä.

Kun olet ladannut Whooshing Deadlinesin lataussivulta ja asentanut sen tietokoneeseesi, näyttöön avautuu alhaalla olevan mukainen näkymä, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. Esimerkistä poiketen sovellus on silloin koekäyttötilassa, ja sen voi aktivoida ostamalla Whooshing Deadlinesin verkkokaupastamme ja syöttämällä Asetukset-ikkunassa lisenssikoodin.

Aloita Whooshing Deadlinesin käyttö lukemalla pikaohje, joka avautuu lukujärjestysnäkymän oikeassa yläkulmassa olevasta Ohje-painikkeesta. Kaikkiin Whooshing Deadlinesin painikkeisiin sekä useimpiin toiminto- ja syöttökenttiin liittyy lisäksi työkaluvihjeitä, jotka saat näkyviin pysäyttämällä hiiren osoittimen kyseisen elementin kohdalle. Sovellus siis opastaa käyttäjäänsä vaivihkaa kaikissa käytön vaiheissa.

Whooshing Deadlinesin suunnittelussa on pyritty helppokäyttöisyyteen ja intuitiivisuuteen, joten ainoat aloitusnäkymän elementit, jotka eivät kenties aukea ensinäkemältä, ovat viikonpäiväruudukko kellonajan oikealla puolella ja keltaiset hahmot kunkin päivän kohdalla. Molemmat liittyvät käytettävissä olevan työajan muuttamiseen perusasetuksiin nähden: viikonpäiväruudukon avulla voi näppärästi lisätä tai poistaa työpäiviä näkyvissä olevalla viikolla, ja keltaista hahmoa napsauttamalla pääsee syöttämään kertaluonteisia ja toistuvia tunti- ja päiväkohtaisia poissaoloja. Lisätietoja näistä ominaisuuksista on ohjeissa Asetusikkunan toiminnot ja Poissaolot.

Jotta voit aloittaa Whooshing Deadlinesin käytön, napsauta Ohjeen lukemisen jälkeen Asetukset-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa ja siirry lukemaan Asetusikkunan toiminnot -ohjetta.