Kääntäjän kalenteri Whooshing Deadlines pitää kirjaa työtilanteestasi ja ajankäytöstäsi.

Whooshing Deadlines on freelance-kääntäjille tarkoitettu ketterä ja mukautuva projektinhallintatyökalu ilman sellaisia ”käännöstoimistokokoluokan” projektinhallinnan toimintoja, jotka yksittäisen kääntäjän kannalta ovat tarpeettoman laajoja tai monimutkaisia. Kun ostat sovelluksen omaksi ja rekisteröit sen, saat asetuksesi ja työtietosi tallennettua oman tietokoneesi lisäksi myös luotettavalla suomalaisella palvelimella olevaan tietokantaan. Sisäänkirjautumisia tai käyttäjätunnuksia ei tarvita sovelluksen rekisteröimisen jälkeen. Työaikalaskurilla voit seurata todellista ajankäyttöäsi työkohtaisesti, ja raporttitoiminto auttaa laskutuksessa ja toiminnan taloudellisuuden tarkkailussa.

Notkea ja mukautuva

Lähtökohtana Whooshing Deadlines -sovelluksen suunnittelussa on ollut, että sen pitäisi sopia mahdollisimman monen kääntäjän tarpeisiin. Ammattikääntäjillä on erilaisia tapoja hahmottaa työtään ja järjestää ajankäyttöään, ja toisaalta asiakaskuntakin on hyvin moninaista. Käännöstoiminta on luonteeltaan itsestäänselvästi kansainvälistä, joten sovellus tukee esimerkiksi eri aikavyöhykkeiden ja valuuttojen käyttöä. Välttämättömiä perustietoja lukuun ottamatta kaikkia asetuksia voi muuttaa työkohtaisesti ”lennosta”, joten Whooshing Deadlines mukautuu muuttuviin tilanteisiin ja vaatimuksiin mutkattomasti. Jos teet töitä usealla tietokoneella, käytettävissäsi on aina viimeisin tieto työtilanteestasi kaikilla koneilla, joille olet asentanut sovelluksen, sillä tiedot synkronoituvat niille tietokannasta automaattisesti. Rekisteröity sovellus toimii mainiosti myös offline-tilassa, jos haluat pitää työtietosi vain omalla tietokoneellasi, mutta silloin tietoja ei varmuuskopioida automaattisesti pilveen.

Mutkaton käyttöönotto

Sovelluksen käyttö on helppo ja nopea aloittaa, sillä välttämättömiä perusasetuksia on vain muutama. Aivan ensimmäiseksi Whooshing Deadlinesin asetuksissa on määritettävä työpäivän ja -viikon pituus, sillä näiden asetusten perusteella työt esitetään lukujärjestysnäkymässä. Seuraavaksi asetuksiin tallennetaan omat kieliparit ja keskimääräinen työskentelynopeus, joka määritetään työpäivän aikana käännettävinä sanoina, sivuina, riveinä tai minuutteina. Näiden tietojen pohjalta pääset jo aikatauluttamaan töitä ja tekemään tarjouksia toimitusajoista! Voit myös perustaa Whooshing Deadlinesiin niin monta asiakasta ja erikoisalaa kuin on tarpeen ja syöttää niille kieliparikohtaiset hinnat haluamissasi laskutusyksiköissä. Minimihinnan voi määrittää asiakaskohtaisesti.

Suunnittelusta ja seurannasta laskutukseen

Aikataulujen suunnittelun ja toimitusaikojen arvioimisen lisäksi sovelluksesta on tietenkin hyötyä myös projektien etenemisen seurannassa. Työaikalaskurilla voit seurata kätevästi kuhunkin työhön käyttämääsi todellista työaikaa. Tilauskantasi kehittymistä voit tarkkailla lukujärjestysnäkymän lisäksi myös raporttien avulla. Raporteissa voit tarkastella toimeksiantojasi esimerkiksi asiakas-, kielipari- ja erikoisalakohtaisesti haluamallasi aikavälillä tai näyttää keskeneräiset ja valmiit työt rahasummineen. Kaikkia tietoja voi kopioida leikepöydälle tai viedä vaikkapa taulukko-ohjelmaan esimerkiksi laskutusta varten.

Ohje-sivuillamme kerrotaan lisää Whooshing Deadlinesin toiminnoista ja ominaisuuksista. Tutustu ja vakuutu!

Käyttäjien kiitoksia

”Juuri se puuttuva työkalu, jota olen kaivannut! – – Karvalakki-Excel on taakse jäänyttä elämää!”

 

”Pidän siitä, että voin tarkistaa kuluvan päivän ja koko viikon työtilanteen nopeasti.”

Lue lisää arvioita!