Kysy, ehdota, kiitä, moiti…

Tavoitat meidät oheisella yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@whooshing.fi. Tukipyynnöt ja teknisiä ominaisuuksia koskevat kysymykset kannattaa suunnata ensisijaisesti osoitteeseen support@whooshing.fi, jos et löydä vastausta usein kysytyistä kysymyksistä.

Kun haluat ostaa Whooshing Deadlinesin omaksesi, siirry suoraan verkkokauppaamme!

Ota yhteyttä

7 + 5 =

Whooshing Deadlines -sovelluksen teknisestä kehitystyöstä on vastannut tuhattaituri, insinööri ja ohjelmistosuunnittelija Jussi Vuori, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus ohjelmistoalalta kotimaisten ja kansainvälisten yritysten palveluksessa. Jussin mielestä sovellukset pitäisi suunnitella ja toteuttaa niin, että käyttöohjeet ovat tarpeettomia, ja ohjelmistosuunnittelijoiden tärkein tehtävä on ymmärtää sovellusten käyttäjiä ja heidän tarpeitaan. Lukemattomien teknisten jippojen lisäksi myös sovelluksen menevä nimi on hänen keksintöään.
Whooshing Deadlines -kaksikon humanistiosapuoli on käännös- ja tulkkausalan moniottelija Anna Mäntynen. Alan yrittäjänä vuosituhannen alusta lähtien toimineella Annalla on aina monta rautaa tulessa, joten aikataulutettavaa riittää. Whooshing Deadlines olikin alun perin tarkoitettu yksityiseksi ”elämänhallintaohjelmaksi” kiireiselle yrittäjälle, joka tekee käännösten ohessa niin tulkkauskeikkoja kuin opetustyötäkin.

I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

–Douglas Adams

Whooshing Deadlines -sovelluksen julkaisija ja rekisteröidyn aputoiminimen haltija on tamperelainen käännös- ja tulkkausalan yritys Translato Oy, jonka toimitusjohtaja ja omistaja on Anna Mäntynen.

Yhteistyössä

Sivuston graafinen suunnittelu Minna Hölttä / Hyvä Ihme Design

Palvelintila ja webhotelli Xetpoint Oy

Tamperelainen yhteisöllinen työ- ja kokoustila Teho-osasto

Kääntäjämestarin kirja