Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi PayPal-maksulla sekä seuraavilla luotto- ja pankkikorteilla (credit/debit): Visa, Mastercard, American Express. Saat tilausvahvistuksen, kuitin ja lisenssikoodin suoraan sähköpostiisi, ja voit jatkaa Whooshing Deadlinesin käyttöä rajoituksetta. Helppoa kuin mikä!

Hinta vain 60 €

+ alv 14,40 € (74,40 €)

Jos käytössäsi on kampanjakoodi, voit syöttää sen tilausprosessin aikana, ja sinulta veloitetaan sovelluksesta alennettu hinta. (Huomaa, että alennushinta tulee näkyviin vasta tilausyhteenvedossa ennen maksutapahtumaa.)
Tekemällä tilauksen sitoudut siihen, että ilmoittamasi tiedot ovat oikeita. Virheellisten tietojen antaminen voi johtaa sovelluksen lisenssin peruuttamiseen. Pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta maksusta ylimääräisen työn aiheuttamat käsittelykustannukset.
Sovellus toimii ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmässä.
Tietosuojaselosteessamme kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja ja pyrimme varmistamaan tietojärjestelmämme turvallisuuden.
Muista tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio, jos epäilet, että lähettämämme tilausvahvistus tai aktivointikoodi eivät ole tulleet perille!

Tärkeää tietoa!

Suomenkielinen verkkokauppa on arvonlisäverotukseen liittyvistä syistä tarkoitettu ainoastaan yrityksille, joiden kotipaikka on Suomi (suomalainen Y-tunnus), sekä Suomessa ja muissa EU-maissa asuville kuluttaja-asiakkaille. Jos yritykselläsi on jonkin muun EU-maan ALV-tunnus, siirry tästä englanninkieliselle tilaussivullemme tekemään ostoksesi ilman arvonlisäveroa, tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Jos olet muualla asuva kuluttaja-asiakas tai yrityksesi toimii jossakin muussa maassa, lähetä meille sähköpostia ja kerro, että haluat ostaa sovelluksen, niin selvitämme arvonlisäverokohtelun erikseen.