Kokeile Whooshing Deadlinesia ilmaiseksi!

Kokeiluversiossa voit käyttää maksutta 30 päivän ajan kaikkia sovelluksen ominaisuuksia, mutta versio toimii vain paikallisesti sillä tietokoneella, jolle se on asennettu. Kun olet vakuuttunut Whooshing Deadlinesin hyödyllisyydestä, voit jatkaa sen käyttöä rajoittamattoman ajan ostamalla sovelluksen rekisteröintikoodin verkkokaupastamme. Maksutapoina ovat käytettävissä pankki- ja luottokorttimaksut (Visa, MasterCard, American Express) sekä PayPal. Saat rekisteröintikoodin sähköpostiisi heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Rekisteröidyn sovelluksen voi aktivoida enintään viidellä laitteella, ja online-tilassa olevien laitteiden tiedot synkronoidaan pilvipalveluun. Jos muokkaat mitä tahansa sovellukseen tallentamiasi tietoja yhdellä laitteella, muutokset päivittyvät muillekin laitteille, kun käytät sovellusta niillä seuraavan kerran online-tilassa. Pysyt siis ajan tasalla ja aikataulussa, vaikka tekisit töitä eri paikoissa ja eri tietokoneilla. Sovelluksen käyttämä pilvipalvelu toimii suomalaisella palvelimella Whooshing Deadlinesin omassa tietokannassa. Sovelluksen käyttö ei edellytä käyttäjätunnuksen luomista. Sovellus toimii Windows-ympäristössä.

Osta Whooshing Deadlines -lisenssi!

Whooshing Deadlines -työpöytäsovelluksen käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia toistuvista lisenssin uusimisista tai tarkkailla käyttöajan umpeutumista. Sovellus on käytettävissäsi niin kauan kuin sitä ylläpidetään.
Whooshing Deadlines -lisenssin uusi edullinen hinta on vain 60 euroa
(+ alv. 24 %)!

Tutustu tyytyväisten Whooshing Deadlines -käyttäjien kokemuksiin täällä!

Tietoa Whooshing Deadlinesin ominaisuuksista ja käyttövinkkejä on toimintojen esittelyssä, kattavilla ohjesivuilla, usein kysytyissä kysymyksissä ja sovelluksen Ohje-osiossa. Versiohistoriatiedoista ilmenevät eri päivitysversioiden ominaisuudet.