Raporttitoiminnot

Whooshing Deadlinesin raporttinäkymä sisältää laskutusta ja työn tuottavuuden seurantaa tukevia toimintoja.
Se avautuu napsauttamalla lukujärjestysnäkymän vasemman yläkulman painikekentässä olevaa Luo raportti -painiketta. Näytettävien töiden aikavälin voi määrittää vapaasti – voit esimerkiksi tarkastella kielipari-, erikoisala- tai asiakaskohtaista laskutusta kuukausi- tai vuositasolla kerrytettyäsi tietoa sovellukseen. Päivämääräkenttien vieressä olevilla painikkeilla valitaan näytettävien töiden status (valmiit, avoimet tai molemmat sekä laskuttamattomat tai valmiit laskuttamattomat).

Toisen painikerivin riippuvalikoista voit valita, minkä asiakkaan, kieliparin tai erikoisalan työt haluat näyttää (oletusasetuksena valittuna ovat kaikki työt). Vie raporttiin myös otsikkorivi -valintaruudulla voit määrittää, näytetäänkö tulostettavassa raportissa myös sarakkeiden otsikot vai pelkät työrivien tiedot.

Kolmannen rivin valintaruuduista voit valita, mitkä sarakkeet näytetään raporttinäkymässä ja viedään oletusohjelmaan tai kopioidaan leikepöydälle. Kun käynnistät Whooshing Deadlinesin, kaikki sarakkeet ovat valittuina. Sarakkeiden järjestystä voi muuttaa tarttumalla sarakkeen otsikkoon ja vetämällä sen haluttuun paikkaan.

Raporttinäkymän tietoja voi alalaidan painikkeilla kopioida leikepöydälle, tallentaa csv-tiedostoon tai avata oletusohjelmalla, kuten Excelissä. Painikerivin yläpuolella näytetään vielä raportissa näytettävien töiden kokonaislaajuus sanoina, sivuina ja/tai muina käännösyksiköinä. Oikean alakulman painikkeella voit kätevästi merkitä esimerkiksi kaikki tietyn asiakkaan työt kerralla laskutetuiksi sen sijaan, että tekisit merkinnän jokaisen työn tietoihin yksitellen.

Työaikalaskurin lukemat yhdistettynä kokonaishintatietoihin antavat arvokasta tietoa eri asiakkaiden, kieliparien ja erikoisalojen töiden kannattavuudesta: kun jaat kokonaishinnan todellisella käyttämälläsi työajalla, saat selville laskutettavan tuntiansiosi. Tiedät siis, millaiset tai minkä asiakkaan työt kannattaa ansaintamielessä laittaa etusijalle!